Camilla Ulén

Camilla.jpg

Jag är ny verksamhetsledare på Guldkanten sedan 1 april. Jag har redan träffat många av er som på ett eller annat sätt är knutna till Guldkanten och i mötet med er känner jag mig så väl mottagen och välkommen! Tack!

Det är roligt att upptäcka allt som händer här på Trallbanevägen och uppe på Hästhagsterrassen. Efter åren med pandemi öppnar vi upp mer och mer och det är tydligt att gemenskap och möten oss människor emellan är viktigt och jag är glad över att få vara med och skapa mötesplatser av olika slag. Som ny på "Irenes stol" har jag mycket att sätta mig in i och tack vare er kunniga och hjälpsamma medarbetare, både anställda och volontärer lär jag mig något nytt varje dag!

Jag har bott på Ingarö med min familj sedan 1993, först vid Återlöga gård och nu i Lillängen. Gustavsberg och Ingarö församling, Saltsjöbaden och Värmdö församling har varit min arbetsplats de senaste 21 åren och innan dess, under min studietid jobbade jag extra på Värmdö taxi och som lärarvikarie i Brunn och i Gustavsberg, så många av er jag möter är välkända men många är nya för mig och jag är glad att få lära känna både nya och gamla "Guldkantare".